Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Να είχα ενα μαγικό ραβδάκι!

Παρακινούμενη απο προηγούμενα ποστ του φίλου kitsosmitsos και το ποθούμενο χαρούμενο κλίμα των Χριστουγέννων σκέφτηκα να κάνω μια έρωτηση.
Ψάχνοντας τί ερώτηση να κάνω σκέφτηκα οτι θα έπρεπε κατ'αρχιν να μην είναι πολύ προσωπική για να μπορέσει κάποιος να απαντήσει και το θεμιτό θα ήταν να είναι μια ερώτηση που η απάντηση θα μας εμπνευσει χαρά ή τουλάχιστον αισιοδοξία,όσο κι αν είναι δύσκολο στις μέρες που ζούμε και κατακλυζόμαστε καθημερινά απο δυσοίωνες ειδήσεις.Υστερα θα πρέπει να έχει να κάνει με την ποιότητα της ζωής μας για να άπτεται κάπως του μπλογκ.

Τι θα μπορούσε να σας δώσει χαρά την ημέρα των Χριστουγέννων;

Θα μπορούσε να ειναι κάτι απλό και εφικτό,κάτι που ενδεχομένως θα συμβεί όπως να φαμε ο/η σύζυγός μου κι εγώ στο σπίτι της μητέρας μου(πιθανόν σε ένα υπέροχο μέρος εκτος Αθηνών ή σε μια αγαπημένη γειτονιά εντος)την ανεπανάληπτή της κότα γεμιστή(ή οποια άλλη σπεσιαλιτέ) και να θυμηθώ τα παιδικά μου Χριστούγεννα ή κάτι φανταστικό αλλά ποθητό όπως πχ να περάσω Χριστούγεννα σε έναν άλλο πλανήτη που θα ανακαλυφθεί,θα έχει πολύχρωμες κατασκευές τριγύρω ,την καλύτερη μουσική που άκουσα ποτέ και οι εξωγηιινοι είναι εξαιρετικά φιλικά πλασματάκια για τον άνθρωπο και προτείθενται να μας δώσουν δωρεάν ότι μας τελειώνει εδω στη γη.
Aν έχετε διάθεση μπορείτε να γράψετε πάνω απο μία εκδοχές.
Ας γίνουμε 5 χρονών πάλι για λίγα λεπτά!Μας αξίζει!

10 σχόλια:

Γιώργος Τ. είπε...

Αυτά τα Χριστούγεννα,λοιπόν Ευτυχία,θα ήθελα να ήμασταν στη Νέα Υόρκη και να παίζαμε χιονοπόλεμο στο central park!

Ευτυχία Μεντζελοπούλου είπε...

Καλημέρα Γιώργο!Πολύ όμορφη η ευχή σου!΄Και θα έχεις και την κιθάρα σου και θα τραγουδάμε τραγούδια Simon and Garfunkel!Κάνε μου κι άλλες προτάσεις που να μιλάνε για καλύτερη ζωή για όλους σε παρακαλώ.Εσύ με την ευαισθησία του μουσικού μπορείς!

Γιώργος Τ. είπε...

Ωραια,τί θα έλεγες λοιπόν αν σε ενημέρωνα πως φέτος τα Χριστούγεννα όλα τα ανεπτυγμένα κράτη της γης θα ξεπληρώσουν σε ευρώ τη γέννηση του πολιτισμού (τέχνες,φιλοσοφία και επιστήμες) στην Ελλάδα και τη μετάδωσή του σ'αυτές και θα μαζευτεί ποσό 300 τρισεκατομμυρίων ευρώ που αφενός θα ξεπληρώσει τα χρέη μας και αφετέρου θα εξασφαλίσει μια αξιοπρεπή ζωή για όλους ανεξαιρέτως όσους κατοικούν εδώ.
Και μετά θα διοργανώσει το κρατος συναυλίες με όλα τα είδη μουσικής στις πρωτεύουσες των νομών της Ελλάδας.

Ευτυχία Μεντζελοπούλου είπε...

Τέλεια!Ευχαριστώ,φιλιά!

KitsosMitsos είπε...

Κλισέ, αλλά το μήνυμα των Χριστουγέννων (που είναι η αγάπη) να φώλιαζε στις καρδιές όλων μας. Όχι μόνο τώρα, συνέχεια!

Ευτυχία Μεντζελοπούλου είπε...

Δεν υπάρχει τίποτα πιο αληθινό και πολύτιμο απο αυτό το κλισέ κίτσο και μητσο !Μακάρι η ευχή σου να πραγματοποιηθεί!

Mαρία Ζαμπάλου είπε...

Ευτυχίαμου,για μένα τα καλύτερα Χριστούγεννα είναι στην Μυτιλήνη παρέα με τον άνθρωπο μου και τους φίλους που έχω γνωρίσει τόσα χρόνια κάνοντας ΄ταξίδια εκεί.Αυτό είναι και χαρά και αγάπη!

Ευτυχία Μεντζελοπούλου είπε...

Ναι Μαρία μου.Σου εύχομαι να τα ζήσεις όπως τα ονειρεύεσαι!Ξέρω πως θα τα ζήσεις όως τα ονειρεύεσαι!

Marios D είπε...

Θέλω να πάω στο χιονισμένο κάστρο του Chambord μαζί με παιδιά που με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο δεν έζησαν την μαγεία της παιδικής ηλικίας και να τους διαβάσω ιστορίες για πρίγκιπες, δράκους και μάγισσες.

http://is.gd/iGBxW

Επίσης εύχομαι η φύση να μας χαρίζει τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα στολίδια για πολλά χρόνια ακόμα.

http://is.gd/iGC23

Ευτυχία Μεντζελοπούλου είπε...

υπέροχη η ιδέα σου Μάριο!Σε μαγικό κάστρο της αγαπημένης μας Γαλλίας να δωρίζεις σε παιδιά που δεν είχαν την τύχη την χαρά των παραμυθιών.Σε ευχαριστώ και για το παραμυθένιο οικολογικό σου μύνημα!Σε φιλώ!