Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΟΥ

Είναι δεδομένο ότι   σε κάθε κρίση της ανθρωπότητας, όπως και σε αυτήν που ζούμε τώρα, αρκετοί ,κυρίως ήδη εκατομμυριούχοι, αυξάνουν το εισόδημά τους. Ασφαλώς θα μου  πείτε είναι αυτοί που εκμεταλλεύονται τις ανάγκες των ανθρώπων και κερδοσκοπούν  εις βάρος τους,  είτε ότι στην τωρινή κατάσταση της απομόνωσης πλουτίζουν οι επιχειρήσεις που ασχολούνται με την διαδικτυακή επικοινωνία  οπότε στηρίζοντας τον βασικό τρόπο αλληλεπίδρασης ανθρώπων αυξάνουν τα κέρδη τους.

Ασφαλώς ποτέ δε θα σας πρότεινα να εξαπατήσετε άλλους και όσοι δεν έχετε τη δυνατότητα λόγω της φύσης του επαγγέλματος να εξυπηρετηθείτε σε ικανό βαθμό από το διαδίκτυο θα σας πρότεινα να ακολουθήσετε μια τακτική που βοήθησε ανθρώπους εξακολουθώντας να βοηθούν τους συνανθρώπους τους να αυξήσουν τα κέρδη τους ανεξαρτήτου επαγγέλματος.

Όταν λέμε ότι θέλουμε περισσότερα χρήματα ,εννοούμαι ουσιαστικά πως θέλουμε α)να αισθανόμαστε ασφάλεια ώστε  να αντιμετωπίσουμε οτιδήποτε προκύψει και β)να αισθανόμαστε ελευθερία, ότι δεν μας περιορίζει τίποτα και ότι μπορούμε να έχουμε και να κάνουμε ότι θελήσουμε.

Δεν θα σταθώ στο γεγονός ότι τα χρήματα ουσιαστικά δεν αποτελούν απόλυτη εγγύηση ασφάλειας ,αφού και οι εκατομμυριούχοι πεθαίνουν είτε από αρρώστιες είτε από επιθέσεις εγκληματιών. Ούτε στο γεγονός ότι υπάρχουν  πλούσιοι άνθρωποι που είναι δυστυχισμένοι γιατί θέλουν πολύ κάτι ή κάποιον που δεν εξαρτάται από τα χρήματα και άρα δεν μπορούν να το έχουν ,το ταλέντο ,η αγάπη, η καλοτυχία δεν εξαρτώνται από τα χρήματα.

Θα σας υπενθυμίσω πως όταν περνάμε καλά έχουμε καλή διάθεση ,και όταν έχουμε καλή διάθεση για κάποιον οποιαδήποτε λόγο, περνάνε καλά ότι κι αν κάνουμε. Αντίστοιχα, όταν είμαστε κακοδιάθετοι και στο ωραιότερο μέρος να πάμε δεν περνάμε καλά.

Με αυτό θέλω να επισημάνω την αμφίδρομη σχέση συναισθημάτων και γεγονότων. Δηλαδή ,όταν ζούμε συνειδητά τις στιγμές μας και αναγνωρίζουμε κάθε μέρα ότι τώρα είμαστε ασφαλείς και πως υπάρχουν πράγματα που τα θέλω τώρα και μπορώ να τα έχω(πχ διψάω και μπορώ να πιω νερό, πεινάω και σπίτι έχω φαί  να φάω ,το βράδυ είμαι κουρασμένος μετά τη δουλειά και έχω κρεβάτι και ώρα να κοιμηθώ θα αρχίζουμε να εγκαθιστούμε τον εαυτό μας σε αυτό το συναίσθημα ασφάλειας και ελευθερίας που ζητάμε και το συναίσθημα θα αρχίζει να δρα ανάλογα και να εμφανίζονται γεγονότα που να ενισχύουν αυτή την αίσθηση ασφάλειας και ελευθερίας με τη μορφή ας πούμε έξυπνων ιδεών για την αναβάθμιση της εργασίας και αύξησης των κερδών ή ευνοικών συγκυριών.

Και αυτό ισχύει για όλους ανεξαρτήτως τωρινής οικονομικής κατάστασης.

Μια δοκιμή θα σας πείσει.    

Δεν υπάρχουν σχόλια: