Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020

ΑΣ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

Αρχικά ,να επισημάνω ότι αυτά για τα οποία θα μιλήσω θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν συνοδευτικά μαζί με τα απαραίτητα μέτρα, φάρμακα  και το σύντομα αναμενόμενο εμβόλιο  ,που ήδη  έχουμε για την πρόληψη  και τη θεραπεία .Και δόκιμο είναι να επικετρωθούμε στην πρόληψη με ότι θα παρουσιάσω και να τα χρησιμοποιήσουν όσοι θα ήθελαν .

Πιο συγκεκριμένα αναφέρομαι και πάλι στην κβαντική φυσική και τη συχνότητα που  όταν συντονίζεται με τα κύτταρα μας  πολεμάει ιούς και ευοδώνει τη κατά φύσιν λειτουργία τους.

Και τη συχνότητα αυτή μπορούμe να τη βρούμε σε ήχους που έχουν δημιουργηθεί και ανέβει στο διαδίκτυο με όρους όπως healing antivirus frequencies.Είναι δωρεάν ως επί το πλείστον και από τη στιγμή που κάποιος δεν τους εμπορεύεται μπορεί να τους χρησιμοποιήσει

Δεν έχω επιστημονικές μελέτες που να επιβεβαιώνουν την αποδοτικότητα τους ,μόνο τη θεωρία τους που με εμπνέει  και κάποια θετικά σχόλια από αυτούς που τους δοκίμασαν. Προτείνω σε όποιον δεν πάσχει από επιληψία ή δεν είχε κρανιοεγκεφαλική κάκωση ή ΑΕΕ τον τελευταίο χρόνο ,δεν έχει βηματοδότη,δεν είναι έγκυος,   αν θέλει να δοκιμάσει να ακούσει κάποιο τέτοιο βίντεο από το you tube(κρατάνε συνήθως γύρω στη μια ώρα)σε χαμηλή ένταση το βράδυ που θα ξαπλώσει. Συνδυάζονται και με χαλαρωτικές αγχολυτικές συχνότητες που ανακουφίζουν το μυαλό και το σώμα και ενισχύουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα. Εννοείται ότι αν αισθανθεί κάποιος οποιαδήποτε ενόχληση απλά το σταματάει. Υπάρχουν και κάποιες που συνδυάζουν ανατολίτικες πρακτικές μέσα πχ mantras θεραπεία των τσάκρα που εγώ ως γνωστον είμαι αντίθετη και αποφεύγω

Με ηρεμία ,εμπιστοσύνη στην βοήθεια του Θεού και σε όσους πολεμάνε στην πρώτη γραμμή, ευγνωμοσύνη για όλα τα καλά που έχουμε τώρα έστω κι αν τα θεωρούμε δεδομένα(ειρήνη, υγεία, δικούς μας ανθρώπους, στέγη πάνω από το κεφάλι μας ,νερό, φαγητό και όνειρα-σχέδια για το αύριο)και τηρώντας σωστά τα μέτρα αύτο- και αλλήλο- προστασίας ξαναγυρνάμε στη ζωή μας γρήγορα με δύναμη και χαρά.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: